Meedoen?

CMT maakt graag kennis met nieuwe zangers en instrumentalisten. Op basis van een muzikale kennismaking met Paulien Kostense (orkest) of Michiel Meijer (koor) wordt bepaald of je niveau overeenkomt met dat van CMT en je kunt deelnemen aan onze projecten.

Op dit moment is er ruimte voor tenoren en (alt)violisten. Helaas is er nu voor zangers uit andere stemgroepen en andere instrumentalisten geen plek. Zodra er ruimte vrijkomt melden we dat hier. Ben jij tenor of speel jij (alt)viool en heb je interesse om mee te spelen/zingen? Dan horen we graag van je via info@cmtraiectum.nl.

CMT voert twee tot drie barokprojecten uit per jaar, waarbij we gebruikmaken van de barokstemming (a = 415 hertz) en barokinstrumenten. De blazers spelen op replica’s van oude instrumenten, de strijkers spelen met een barokstok en minstens een darmsnaar. Af en toe¬† voeren we een project uit op de reguliere stemming (a = 440 hertz), met muziek uit bijvoorbeeld de klassieke periode of de romantiek.
Heb jij nog weinig ervaring met het bespelen van een barokinstrument, maar wil je dit wel graag leren? Dan begeleiden we je hier graag in.