CM Traiectum

‘Het is voor ons zeer inspirerend om  in muziekstad Utrecht een nieuw gezelschap te kunnen beginnen. Violiste/dirigent Paulien Kostense zal het orkest coachen, bariton Michiel Meijer het koor. En alles onder de bezielende leiding van dirigent Gilles Michels.

IMG_8630

Op 7 november zijn wij van 14.00 – 21.00 uur aanwezig in de Wilhelminakerk om kort met alle geïnteresseerde zangers en instrumentalisten muzikaal kennis te maken. Als je onderdeel wilt uitmaken van dit nieuwe barokgezelschap, geef je op!”

Paulien Kostense
Michiel Meijer
Gilles Michels

Kan je niet wachten? stuur een email naar: info@cmtraiectum.nl

Een gedachte over “CM Traiectum

  1. Hallo, dit is een reactie.
    Reacties verwijderen kan door in te loggen en de reacties op de berichten te bekijken. Je hebt daar de mogelijkheid om reacties te bewerken of te verwijderen.

Reacties zijn gesloten.