Meedoen?

CMT maakt graag kennis met nieuwe zangers en instrumentalisten. Op basis van een muzikale kennismaking met Paulien Kostense (orkest) of Michiel Meijer (koor) wordt bepaald of je niveau overeenkomt met dat van CMT en je kunt deelnemen aan het project.

Onze volgende auditiedag is gepland op zaterdag 11 juni 2022. Alle informatie op een rij:

  • Zangers uit alle stemgroepen en alle instrumentalisten zijn uitgenodigd om contact met ons op te nemen.
  • Het doel van de audities is tweeledig: we zoeken op de korte termijn musici voor ons september- en decemberproject en daarnaast willen we onze lijst uitbreiden met musici die we voor onze projecten kunnen vragen. Voor de komende projecten is met name nog ruimte voor tenoren en (alt)violisten, maar we verwachten ook andere nieuwe musici een plek te kunnen geven in deze projecten.
  • CMT voert ongeveer twee barokprojecten uit per jaar, waarbij we gebruikmaken van de barokstemming (A = 415 hertz) en barokinstrumenten. Ongeveer eenmaal per jaar voeren we een project uit op de reguliere stemming (440 hertz), met muziek uit bijvoorbeeld de klassieke periode of de romantiek.
  • De audities zullen worden gehouden op zaterdag 11 juni in Utrecht, vanaf 10.00 uur.
  • Interesse of vragen? Neem contact op met info@cmtraiectum.nl. Auditanten ontvangen de locatie en exacte tijd per e-mail.

Kun je niet op 11 juni maar ben je wel geïnteresseerd? Mail naar info@cmtraiectum.nl en vraag naar de mogelijkheden.