Koor

Ben je tenor en wil je meezingen met de Hohe Messe? Geef je op voor een auditie! We voeren het stuk dit najaar maar liefst vier keer uit: in Utrecht en Scheveningen en als onderdeel van een korte tournee naar Weener en Hoorn. Voorwaarde voor deelname aan het project is dat je alle data kan.

De datum van de auditie wordt in overleg bepaald.

Opgeven
Mail naar koor@cmtraiectum.nl. Vermeld in deze mail je naam, telefoonnummer, geboortedatum en ervaring (koor/solo/les) en we nemen contact met je op.

De auditie
Tijdens deze kennismaking van 15 à  20 minuten zal Michiel een aantal stemoefeningen met je doen en neemt hij het auditiefragment met je door.

Auditiefragment: nader te bepalen

Facultatief: een barokaria naar keuze.

Projecten voor gevorderde zangers
De projecten van CMT zijn kort maar krachtig: er zitten slechts twee weken tussen de eerste repetitie en het eerste concert. Van zangers verwachten wij dat zij ruime ervaring als koorzanger hebben en geheel zelfstandig noten kunnen instuderen. Wij vinden muziek maken het allerleukste dat er is, daarom besteden wij onze repetitietijd graag aan tekstinterpretatie en koorklank en werken we volgens de principes van de stijlperiode van het stuk. Daar is genoeg tijd voor als alle noten er voorafgaand aan de eerste repetitie in zitten!

Wil je graag meezingen maar is er momenteel geen vacature in jouw stemgroep? Je kunt altijd een keer bij Michiel Meijer langskomen voor een auditie of je krijgt bericht als er weer een auditieronde in Utrecht is. Als je wordt aangenomen kom je in de kaartenbak en word je benaderd als er een vacature is.