Koor

Er zijn momenteel geen vacatures. Wil je graag een keer meedoen? Je kunt altijd een keer bij Michiel Meijer langskomen voor een auditie of je krijgt bericht als er weer een auditieronde in Utrecht is.

Opgeven
Mail naar koor@cmtraiectum.nl. Vermeld in deze mail je naam, telefoonnummer, geboortedatum en ervaring (koor/solo/les) en we nemen contact met je op.

De auditie
Tijdens deze kennismaking van 15 à  20 minuten zal Michiel een aantal stemoefeningen met je doen en neemt hij het auditiefragment met je door.

Auditiefragment: het openingskoor van de Johannes Passion of de Matthäus Passion van J.S. Bach.

Facultatief: een barokaria naar keuze.

Projecten voor gevorderde zangers
De projecten van CMT zijn kort maar krachtig: er zitten slechts twee weken tussen de eerste repetitie en het eerste concert. Van zangers verwachten wij dat zij ruime ervaring als koorzanger hebben en geheel zelfstandig noten kunnen instuderen. Wij vinden muziek maken het allerleukste dat er is, daarom besteden wij onze repetitietijd graag aan tekstinterpretatie en koorklank en werken we volgens de principes van de stijlperiode van het stuk. Daar is genoeg tijd voor als alle noten er voorafgaand aan de eerste repetitie in zitten!