Koor

Er zijn momenteel geen vacatures in het koor. Wil je toch graag een keer meezingen dan willen we natuurlijk graag kennismaken! Misschien dat er in toekomstige projecten een plekje vrijkomt.

Opgeven
Mail naar koor@cmtraiectum.nl. Vermeld in deze mail je naam, leeftijd en ervaring (koor/solo/les) en we nemen contact met je op om een muzikale kennismaking met Michiel Meijer te plannen.

De muzikale kennismaking
Tijdens deze kennismaking van 15 à  20 minuten zal Michiel een aantal stemoefeningen met je doen en neemt hij het auditiefragment met je door.

Projecten voor gevorderde zangers
De projecten van CMT zijn kort maar krachtig: er zitten slechts twee weken tussen de eerste repetitie en het eerste concert. Van zangers verwachten wij dat zij ruime ervaring als koorzanger hebben en geheel zelfstandig noten kunnen instuderen. Wij vinden muziek maken het allerleukste dat er is, daarom besteden wij onze repetitietijd graag aan tekstinterpretatie en koorklank en werken we volgens de principes van de stijlperiode van het stuk. Daar is genoeg tijd voor als alle noten er voorafgaand aan de eerste repetitie in zitten!