CMT organiseert zomerproject rondom Mozart!

Na een zeer geslaagd eerste kerstproject komt Collegium Musicum Traiectum nu met een zomerproject rondom Mozart. Op het programma staat het welbekende Requiem voor koor, orkest en solisten, maar dan ietsje anders dan je gewend bent, namelijk voltooid door Robert Levin. Daarnaast speelt het orkest Mozarts Symfonie nr. 40.

Voor dit project breiden we het koor en orkest een stukje uit. Lijkt het je leuk om dit Mozartproject mee te zingen of te spelen? Kom dan op zaterdag 30 april auditie doen!

Ook bij dit project streven we weer naar hoge muzikale kwaliteit en willen we de ruimte bieden aan enthousiasme en muzikale ontwikkeling van ieder individu en de groep als geheel. Het artistieke trio dat deze woorden omzet in daden bestaat uit Gilles Michels, Paulien Kostense en Michiel Meijer.

De repetitieperiode is kort en intensief, daardoor is de leercurve lekker steil en het eindresultaat oorstrelend! Iedereen studeert de noten thuis in, zodat we ons tijdens de repetities kunnen richten op klank en samenspel. We beginnen met een repetitieweekend op 9 en 10 juli, dan volgen twee avondrepetities op 13 en 15 juli en op 16 en 17 juli staan we al te schitteren op het podium.

In het koor is plek voor sopranen, alten, tenoren en bassen. In het orkest hebben we plek voor violisten, altviolisten, cellisten, contrabassisten, hoboïsten, klarinettisten, een fagottist, trompettisten, hoornisten, trombonisten en een paukenist! Klik hierboven op ‘auditie’ of op het tabblad ‘audities’ voor meer informatie.

Volg ons ook op Facebook!