Geslaagd eerste project en toekomstblik…

Het eerste concert van Collegium Musicum Traiectum op 20 december 2015 was een zeer mooie afsluiting van een geslaagd eerste project. Wij willen alle deelnemers, solisten, Gilles Michels, Michiel Meijer en Paulien Kostense hartelijk danken voor hun inzet en enthousiasme waarmee ze dit project mogelijk gemaakt hebben. Ook zijn wij zeer blij met de grote opkomst van het publiek die avond en we hopen dat u allen heeft genoten van het concert.

Omdat het eerste project een succes is gebleken, wordt er op dit moment hard gewerkt aan een vervolg. Het bestuur van CM Traiectum is officieel gevormd en de eerstvolgende projecten zijn vastgelegd. Op het programma voor 2016 staat onder andere het requiem van Mozart, dat we uitvoeren in de minder bekende versie van Robert Levin. In de verdere toekomst, rond Pasen 2017, voeren we Bach’s geliefde Matthäus Passion uit.

Wij hebben als bestuur erg veel zin in het organiseren van deze nieuwe projecten en hopen dat deze net zo’n succes gaan worden als het eerste project. Voor vragen over deelname aan de komende projecten, mogelijkheden tot sponsoring van CM Traiectum of andere leuke berichten zijn wij te bereiken via cmtraiectum@gmail.com.